Personvern

Vårt engasjement for personvern

Ditt privatliv er viktig for oss. For bedre å beskytte personvernet ditt gir vi denne varslingen forklaringen av våre online informasjonspraksis og valgene du kan gjøre om hvordan informasjonen din samles inn og brukes. For å gjøre denne kunngjøringen enkel å finne, gjør vi den tilgjengelig på vår hjemmeside og på hvert punkt der personopplysninger kan bli forespurt.

Informasjonen vi samler inn

Denne kunngjøringen gjelder alle opplysninger som er samlet inn eller innlevert på denne nettsiden. På enkelte sider kan du bestille produkter, gjøre forespørsler og registrere deg for å motta materialer. Personlige opplysninger som er samlet på disse sidene, er:

Navn
Adresse
Epostadresse
Telefonnummer

Informasjonen vi ikke samler

Kreditt- / debetkortinformasjon - Vi bruker en tredjeparts betalingsprosessor (Sagepay) for å håndtere denne informasjonen på en sikker måte. Ingen av kreditt- / debetkortinformasjonen lagres hvor som helst på dette nettstedet.

Måten vi bruker informasjon på

Vi bruker informasjonen du oppgir om deg selv når du bestiller en bestilling for å fullføre bestillingen. Vi deler ikke denne informasjonen med utenforstående parter, unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre bestillingen.

Vi bruker informasjonen du gir om noen andre når du bestiller en bestilling for å sende produktet og bekrefte levering. Vi deler ikke denne informasjonen med utenforstående parter, unntatt i den grad det er nødvendig for å fullføre bestillingen.

Vi bruker returadresser for å svare på e-posten vi mottar. Slike adresser brukes ikke til noe annet formål og deles ikke med eksterne parter.

Du kan registrere deg på vår hjemmeside hvis du ønsker å motta oppdateringer på våre nye produkter og tjenester. Informasjon du sender inn på vår nettside, vil ikke bli brukt til dette formålet med mindre du fyller ut registreringsskjemaet. Du kan når som helst abonnere fra våre oppdateringer.

Til slutt bruker vi aldri eller deler personlig identifiserbar informasjon som er gitt til oss på en måte som ikke er relatert til de som er beskrevet ovenfor, uten at du også gir deg mulighet til å ekskludere eller på annen måte forby forbyr slike urelaterte bruksområder.

Vårt engasjement for datasikkerhet

For å forhindre uautorisert tilgang, opprettholde data nøyaktighet og sikre riktig bruk av informasjon, har vi satt inn passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å sikre og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Vårt engasjement for barns personvern

Det er spesielt viktig å beskytte personvernet til de aller unge. Derfor samler eller oppbevarer vi ikke informasjon på vår nettside fra de vi faktisk vet er under 13, og ingen del av nettstedet vårt er strukturert for å tiltrekke seg noen under 13.

Hvordan du kan få tilgang til eller rette opp informasjonen din

Du kan få tilgang til all personlig identifiserbar informasjon som vi samler inn på nettet og vedlikeholder ved å logge deg på kontoen din med brukernavnet og passordet du opprettet da du registrerte deg hos oss.

Du kan også rette feilfeil i din personlig identifiserbare informasjon ved å sende oss en forespørsel som troverdig viser feil.

For å beskytte ditt privatliv og sikkerhet, vil vi også ta rimelige skritt for å bekrefte identiteten din før du gir tilgang eller korrigerer.
Copyright © 2019 www.yawnatdawn.com. Powered by UGG® Online